Aplikacione për celularë (Android dhe iOS)

Përmes aplikacionit, vizitori ka qasje në rrugët e Pelegrinazhit, informacionin (përmbajtja kulturore dixhitale) e lidhur me secilën pikë Pelegrinazhi, si dhe aksesin në informacionin në lidhje me bizneset lokale, produktet dhe shërbimet në zonë. Përveç kësaj, vizitori ka mundësinë të krijojë rrugë alternative të Pelegrinazhit, duke shfrytëzuar bollëkun e pikave të Pelegrinazhit që do të jenë në dispozicion.

 • Mundësia për të përdorur aplikacionin si në internet ashtu edhe jashtë linje.
 • Përdorni harta dinamike për të parë pikat me interes dhe rrugët e udhëtimit dhe filtroni pikat me interes sipas kategorive.
 • Shikoni vendndodhjen e përdoruesit në hartë.
 • Navigim interaktiv i lehtë për t’u përdorur në vendet e interesit të Pelegrinazhit.
 • Sugjerimet e rrugës së pelegrinazhit bazuar në vendndodhjen e vizitorit (Pikat e Pranë të Interesit).
 • Prezantimi në një listë të pikave me interes sipas kategorisë / nënkategorisë me aftësinë për të filtruar rezultatet.
 • Prezantimi i përmbajtjes së pasuruar sipas pikave të interesit (tekste, mbledhje fotografish, video, vendndodhje në hartë).
 • Rrugët: Funksioni “Vetë-udhërrëfyes” ku përdoruesi mund të ndjekë një rrugë të sugjeruar me pika interesi ku ai sheh materialin e informacionit në të njëjtën kohë.
 • Llogaritja e kohës së udhëtimit duke përdorur mjete alternative transporti
 • Hyni në llogarinë e krijuar nga Portali.
 • Aksesi në funksionet e udhëzuesit personal Pilgrim.
 • Shumëgjuhësia me tre gjuhë (Greqisht, Shqip dhe Anglisht).
 • Shfrytëzimi i rrjetit social të vizitorëve për ndarjen e përvojës turistike.
 • Aksesi në përmbajtjen kulturore duke përdorur fenerë, të cilët njohin afërsinë e vizitorit dhe informojnë për përmbajtjen kulturore të disponueshme.
 • Vizitori mund të skanojë një kod QR dhe të ketë qasje në informacionin bazë përmes telefonit të tij inteligjent.
 • Pyetësori elektronik, me format e duhura në terren, për të matur nivelin e kënaqësisë së vizitorëve.

SHKARKO APLIKIMIN P TOR SMARTFONIN TUAJ DUKE SKANUAR KODIN QR

MUND T AL SHKARKONI EDHE APLIKACIONET Duke KLIKUAR N IC IKONN KORRESIPANDUES

GALLERY

Click to listen highlighted text!