Rrënojat e Bazilikës në Finiqin antik dhe një tjetër në fshatin bashkëkohor Finiq

Albania

Προτεινόμενοι Προορισμοί:

Rrënojat e Bazilikës në Finiqin antik dhe një tjetër në fshatin bashkëkohor Finiq

GALLERY


ACCESS MAP

Click to listen highlighted text!